Tlf. 48087777
toppmeny
toppmeny
Meny
Skaper trygge miljøer uten skadedyr, sopp og radon.
Proff-Service AS er et selskap med høy kompetanse og lang erfaring med skadedyr, radon og sopp. Vi hjelper deg også med å kartlegge skader, dokumentere, bryte opp bygningskonstruksjoner, sanere og gjenoppbygge.
Akutt bekjempelse -
forebyggende avtaler 


Proff-Service AS har 30 års erfaring med skadedyrservice. Ring vår 24-timers beredskapstelefon 48087777 og be om tilbud tilpasset behov!

Les mer

 
Ingen fukt – 
ingen sopp


Sopp utgjør i dag ett stort problem i mange nye og eldre hus. Er det mistanke om fukt, sopp eller mugg er det bare å ta kontakt for avtale om befaring.

Les mer
Hva er radon?
Bor jeg i et radonhus?


175 000 boliger i Norge har for høye radonverdier, og eneste måten å finne det ut på er å måle. Ta kontakt på telefon 48087777 og be om tilbud.


Les mer

Skal du renovere eller bygge på?

Proff-Service AS avdekker skader, sanerer og gjenoppbygger ved problemer med skadedyr, sopp eller radon. Vi tilbyr også kjerneboring, installering av ventilasjon og sveising. Ta kontakt og be om informasjon og tilbud.
Les mer
Siste nytt fra Proff-Service AS

fireshot-capture-815-facebook logo jpg-jpeg-bilde-523x382-punkter-messinamarketing com fashion images stories icons facebook logoSjekk ut og like vår Facebookside!

For andre nyheter og kampanjer, sjekk ut vår facebookside!
Les mer
 
 
Se vår Radon film
Østfold - Akershus sør og øst:      69 26 27 30
Oslo - Bærum, Asker og Nittedal: 22 17 58 66